Behandelingen

Acupunctuur

Klassieke acupunctuur is een van de oudste geneeskundige behandel wijze en die nog steeds wordt toegepast. Acupunctuur dateert van 2.500 A.D. en is gebaseerd op de chinees filosofie dat mens, lichaam en geest een geheel is wat in balans moet zijn.

Prijs: vanaf €60,-
Bekijk de behandeling
2

Ayurveda

Ayurveda, “the science of life” is een eeuwenoude holistische gezondheidsleer en komt oorspronkelijk uit India. Daarbij wordt er vanuit gegaan dat iedereen is geboren met een unieke constitutie, een body-mind type.

Prijs: vanaf €60,-
Bekijk de behandeling

Colonhydrotherapie

Hoge darmspoeling (Colonhydrotherapie) verwijdert stagnerende en oude darminhoud, bacteriën, schimmels, parasieten, gassen, slijm en celafvalstoffen. Het proces reinigt de darm en hydrateert het lichaam, daarnaast werkt het verlichtend en ontspannend zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Prijs: vanaf €85,-
Bekijk de behandeling
4

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond, en orthomoleculair staat voor: de moleculen betreffende. In de orthomoleculaire geneeskunde streeft men er dus naar met stoffen te werken die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

Prijs: vanaf €85,-
Bekijk de behandeling