Ervaringen

“Na mn hele leven een ‘prikkelbare darm’ gehad te hebben en de laatste jaren continu tegen bijnieruitputting aangezeten te hebben was ik het zat. Ik kwam bij Karlijn om alles goed te laten uitzoeken. De laboratoriumtesten wezen een paar heftige voedingsintoleranties uit, een dysbiose in mijn dikke darm en een veel te laag testosteron. De coachingsgesprekken hebben me erg geholpen en het mooiste was dat ik na 5 dagen klachtenvrij was! En binnen een paar weken kreeg ik mijn energie”
– Eva Reijnders
Orthomoleculaire geneeskunde bij Karlijn Hoebe

“Wat voor mij heel fijn is geweest, is dat we samen door middel van gesprekken een redelijk specifieke en cruciale hulpvraag hebben kunnen formuleren, die in mijn situatie jarenlang ten grondslag heeft gelegen aan mijn klachten. Energetisch heb je me exact weten te behandelen waar nodig was. Ik voel me, na jaren, bevrijd van rommel uit het verleden, nogmaals dank!”
Cliënte, 31-jaar, Amsterdam, 3 behandelingen.
Levenstherapie bij Kim

“Vol verwachting vanmiddag naar mijn eerste consult bij Julia getogen en … daar werden echt al mijn verwachtingen overtroffen! Wat een geweldige, gedegen en gedetailleerde handlezing. Deze, ook nog, prachtig frêle en feeërieke verschijning bezit zo oneindig veel kennis: Waarlijk handlijnkunde. Alsof dat al niet meer dan voldoende was, kreeg ik er ook nog een numerologie lezing bij. Ik ben ontroerd tot in mijn ziel, bevestigd en weer in de goede richting gewezen. Dankjewel lieve Julia voor Alles!”
Handlezen bij Julia Quist

“Enorm bijzonder wat Julia allemaal in mijn handen kon lezen, het was spot on. Niks dat ik niet al wist, maar het is heel erg fijn dat wat diep van binnen zit wat dichter naar de oppervlakte wordt gebracht. Ik ging met een heel prettig gevoel naar huis en dat werkt nog steeds door.”
Handlezen bij Julia Quist

“Yeahhh zo gaaf! Ik heb vanmiddag een consult gehad van Julia. Onvoorstelbaar wat zij in je handen kan lezen. Van a tot z klopt het. Door er dan samen over te praten kom je snel tot mooie inzichten.En krijg je tips hoe je iets kunt aanpakken. Daarnaast nog een mooi stuk numerologie wat alles nog meer ( kan bijna niet 😉 ) verduidelijkt.
Ik ben giga enthousiast en was al gemotiveerd, maar lieve Julia door hoe jij het mij heb laten zien en jouw manier van omgaan met mensen is mijn gemotiveerdheid sky high…
Dank je wel! Lieve mensen als je meer over jezelf te weten wil komen, zelfs als je denkt dat je alles al weet….Julia is een topper.”
Handlezen bij Julia Quist

“Geweldig! ik was doodmoe opgestaan en zit nu vol energie! Sommige dingen wist ik al, maar alles werd veel duidelijker. Ook de dingen die ik niet wist vielen uiteindelijk op hun plek en de dingen die op dit moment geen plek hadden komen vanzelf wel!! ik zie er naar uit om over 1 jaar of mischien wel 2 weer te komen en de vorderingen te zien. Want de motivatie om sommige dingen te “verbranden” is groot! Dank je wel!”
Handlezen bij Julia Quist